Taipei Agenda

  • 08:40-09:25
    45 min
    Registration
  • 09:25-09:30
    5 min
    Welcome Speech
    Peter Hsieh, General Manager, Arm Taiwan
  • 09:30-10:00
    30 min
    Arm Keynote
    Dipti Vachani, Senior Vice President & General Manager, Automotive and IoT Line of Business, Arm
  • 10:00-10:30
    30 min
    Arm Keynote: Delivering on the Promise of IoT – from Device to Data
    Hima Mukkamala, Senior Vice President & General Manager, IoT Cloud Services, Arm
  • 10:30-10:50
    20 min
    Arm Design Contest Award Ceremony
  • 10:50-11:20
    30 min
    Break / Booth Visit
  • 11:20-11:50
    30 min
    Guest Keynote: Wallace C. Kou, President & CEO, Silicon Motion Technology Corporation
  • 11:50-13:10
    80 min
    Lunch / Booth Visit

Track

  • Time
    Agenda
  • 13:10-13:40
    30 min
    Why Move to 64-bit Android?
    Sammy Huang, Arm
  • 13:40-14:10
    30 min
    The Most Energy Efficient Display Processor for Devices Ranging from Mobile, Automotive to Home
    Sinan Yalcin, Arm
  • 14:10-14:30
    20 min
    Break / Booth Visit
  • 14:30-15:00
    30 min
    First Valhall Architecture Based GPU Delivering High-Fidelity Content for Mass Market
    Anand Patel, Arm
  • 15:00-15:30
    30 min
    Transforming Intelligence at the Edge: How Helium Will Make Your Products Fly!
    David Hsu, Arm
  • 15:30-15:50
    20 min
    Break / Booth Visit
  • 15:50-16:20
    30 min
    Accelerating Solutions for AI workloads
    Helena Zheng, Arm
  • 16:20-16:50
    30 min
    Maximize the Performance of your ML Platform with Arm Software and Tools
    Helena Zheng, Arm
  • 16:50-17:00
    10 min
    Lucky Draw / Show Ends
  • Time
    Agenda
  • 13:10-13:40
    30 min
    Arm Flexible Access: A New Way to Engage
    Michele Riga, Arm
  • 13:40-14:10
    30 min
    Accelerating Deployment of a Secure Rich IoT Solution
    Michele Riga, Arm
  • 14:10-14:30
    20 min
    Break / Booth Visit
  • 14:30-15:00
    30 min
    Accelerating your Time to Safety with Automotive Enhanced Products
    Odin Shen, Arm
  • 15:00-15:30
    30 min
    High Performance, Power Efficient platform for MaaS / CaaS and Autonomous Driving
    Kou Isen, eSOL
  • 15:30-15:50
    20 min
    Break / Booth Visit
  • 15:50-16:20
    30 min
    Speech by STMicroelectronics
  • 16:20-16:50
    30 min
    Practical Steps for Developing Secure IoT Endpoints
    Ronan Synnott, Arm
  • 16:50-17:00
    10 min
    Lucky Draw / Show Ends
  • Time
    Agenda
  • 13:10-13:40
    30 min
    5G: Challenges and Opportunities for Implementing a New Network
    Mohit Taneja, Arm
  • 13:40-14:10
    30 min
    Accelerating Cloud to Edge Workloads with the Arm Neoverse Platform and CCIX
    Mohit Taneja, Arm
  • 14:10-14:30
    20 min
    Break / Booth Visit
  • 14:30-15:00
    30 min
    Cadence
    陳占霈 Jerry Chen, Cadence
  • 15:00-15:30
    30 min
    Speech by Synopsys
  • 15:30-15:50
    20 min
    Break / Booth Visit
  • 15:50-16:20
    30 min
    Speech by TSMC
  • 16:20-16:50
    30 min
    Connected IoT World with Secure and Energy Efficient IoT Device and Arm Pelion IoT Platform
    JC Yu, Arm
  • 16:50-17:00
    10 min
    Lucky Draw / Show Ends
  • Time
    Agenda
  • 13:10-13:40
    30 min
    The Pelion IoT Platform – Priorities, Use Cases, and Partnerships
    Suzie Nien, Arm
  • 13:40-14:10
    30 min
    Efficient, Secure and Effortless Deployment of IoT Device Management
    Jerry Wang, Arm
  • 14:10-14:30
    20 min
    Break / Booth Visit
  • 14:30-15:00
    30 min
    Building Trust Across IoT Devices At Scale
    Samuel Chiang, Arm
  • 15:00-15:30
    30 min
    Collaboration for a Connected World
    Thomas Sun, Arm
  • 15:30-15:50
    20 min
    Break / Booth Visit
  • 15:50-16:20
    30 min
    Accelerate Cellular IoT Deployment with eSIM and iSIM
    Samuel Chiang, Arm
  • 16:20-16:50
    30 min
    Certifiable Security: Updates on the Physical Security Portfolio from Arm
    Rickie Chang, Arm
  • 16:50-17:00
    10 min
    Lucky Draw / Show Ends

Hsinchu Agenda

  • 08:50-09:25
    35 min
    Registration
  • 09:25-09:30
    5 min
    Welcome Speech
    Peter Hsieh, General Manager, Arm Taiwan
  • 09:30-10:00
    30 min
    Arm Keynote
    Dipti Vachani, Senior Vice President & General Manager, Automotive and IoT Line of Business, Arm
  • 10:00-10:30
    30 min
    Arm Keynote: Delivering on the Promise of IoT – from Device to Data
    Hima Mukkamala, Senior Vice President & General Manager, IoT Cloud Services, Arm
  • 10:30-11:00
    30 min
    Break / Booth Visit
  • 11:00-11:30
    30 min
    Guest Keynote
  • 11:30-13:10
    100 min
    Lunch / Booth Visit

Track

  • Time
    Agenda
  • 13:10-13:40
    30 min
    Why Move to 64-bit Android?
    Charlie Hsu, Arm
  • 13:40-14:10
    30 min
    The Most Energy Efficient Display Processor for Devices Ranging from Mobile, Automotive to Home
    Sinan Yalcin, Arm
  • 14:10-14:30
    20 min
    Break / Booth Visit
  • 14:30-15:00
    30 min
    First Valhall Architecture Based GPU Delivering High-Fidelity Content for Mass Market
    Anand Patel, Arm
  • 15:00-15:30
    30 min
    Transforming Intelligence at the Edge: How Helium Will Make Your Products Fly!
    David Hsu, Arm
  • 15:30-15:50
    20 min
    Break / Booth Visit
  • 15:50-16:20
    30 min
    Accelerating Solutions for AI Workloads
    Helena Zheng, Arm
  • 16:20-16:50
    30 min
    Maximize the Performance of your ML Platform with Arm Software and Tools
    Helena Zheng, Arm
  • 16:50-17:00
    10 min
    Lucky Draw / Show Ends
  • Time
    Agenda
  • 13:10-13:40
    30 min
    Arm Flexible Access: A New Way to Engage
    Michele Riga, Arm
  • 13:40-14:10
    30 min
    Accelerating Deployment of a Secure Rich IoT Solution
    Michele Riga, Arm
  • 14:10-14:30
    20 min
    Break / Booth Visit
  • 14:30-15:00
    30 min
    Next-Generation Open Source Computing Libraries for Arm Cortex-M processors
    Ronan Synnott, Arm
  • 15:00-15:30
    30 min
    Integrating AI Accelerators into Automotive SoCs with Functional Safety
    Arteris
  • 15:30-15:50
    20 min
    Break / Booth Visit
  • 15:50-16:20
    30 min
    Technology solution provider for AI accelerated by big data
    Yongjoo Jeon, Samsung
  • 16:20-16:50
    30 min
    Practical Steps for Developing Secure IoT Endpoints
    Ronan Synnott, Arm
  • 16:50-17:00
    10 min
    Lucky Draw / Show Ends
  • Time
    Agenda
  • 13:10-13:40
    30 min
    5G: Challenges and Opportunities for Implementing a New Network
    Mohit Taneja, Arm
  • 13:40-14:10
    30 min
    Accelerating your Time to Safety with Automotive Enhanced Products
    Odin Shen, Arm
  • 14:10-14:30
    20 min
    Break / Booth Visit
  • 14:30-15:00
    30 min
    Speech by Synopsys
  • 15:00-15:30
    30 min
    Cadence
    陳占霈 Jerry Chen, Cadence
  • 15:30-15:50
    20 min
    Break / Booth Visit
  • 15:50-16:20
    30 min
    Connected IoT World with Secure and Energy Efficient IoT Device and Arm Pelion IoT Platform
    JC Yu, Arm
  • 16:20-16:50
    30 min
    Accelerating a Trillion Connected Devices Future with Arm Artisan Efficiency Booster Platform
    Ryan Yuan, Arm
  • 16:50-17:00
    10 min
    Lucky Draw / Show Ends
  • Time
    Agenda
  • 13:10-13:40
    30 min
    The Pelion IoT Platform – Priorities, Use Cases, and Partnerships
    Suzie Nien, Arm
  • 13:40-14:10
    30 min
    Efficient, Secure and Effortless Deployment of IoT Device Management
    Jerry Wang, Arm
  • 14:10-14:30
    20 min
    Break / Booth Visit
  • 14:30-15:00
    30 min
    Building Trust Across IoT Devices At Scale
    Samuel Chiang, Arm
  • 15:00-15:30
    30 min
    Collaboration for a Connected World
    Thomas Sun, Arm
  • 15:30-15:50
    20 min
    Break / Booth Visit
  • 15:50-16:20
    30 min
    Accelerate Cellular IoT Deployment with eSIM and iSIM
    Samuel Chiang, Arm
  • 16:20-16:50
    30 min
    Certifiable Security: Updates on the Physical Security Portfolio from Arm
    Rickie Chang, Arm
  • 16:50-17:00
    10 min
    Lucky Draw / Show Ends
※Arm保留活動議程變更及終止的權利